<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Tässä tekstissä on teille avoin ja aika suorasanainenkin kirjoitus, monien ihmisten kertomista kokemuksista ja jokainenhan tähän on valitettavasti joskus törmännyt ❤.

Aihe on paljon puhuttu ja olen huomannut, että paljon tämä ihmisten puheissa pyörii ja ihmiset kohtaavat tätä. Miksi näin on ja miksi tähän monesti törmätään, sitä en osaa ihan kaikilta osin sanoa

PS. Tämä teksti on tarkotuksella kirjoitettu just sillain, niinku oon miettiny tätä asiaa ja miten se juuri minun tavalla päästäni ulos singahti! Eli… ei tietoakaan äikän opeista, saati muustakaan virallisesta, eikä aina tarvi ollakkaan jos siltä tuntuu!

”Oonko teheny sulle jottain väärää?

Puhut minusta muille pahhaa, vaikka ei juuri koskaan nähäkkään. Oon eläny ommaa elämää, ihan omalla tavallani.Oon teheny paljon asioita ja ne on osa mua. Kaikista tekemisistäni en oo itekkään ylypiä, mutta sinua en tietääkseni oo henkilökohtaisesti loukannu, en ainakkaan tahallani. Ethän sinä oo etes ollu tätä elämää minun kanssa kulukemassa, joten oot ollu monesti vaan heikkojen kuulopuheitten varassa ja omien mielikuvituksiesi vääristyneessä maailmassa.

Toki naamakirjassahan saattaa minun jutut ja tekemiset sinullekkin vilahella ja Johan sekin voi jo pelekästään vihaksi pistää ja vettää mielen tosi matalaksikkin. Varsinkin silloin jos ei oo omassa elämässä tähellisempää tekemistä ja oikiaa sisältöä.

Jos sinun pahantahtoisena oleminen, asioiden vääristely ja pahan puhuminen muille johtuu siitä, että minä oon minä ja uskallan ellää omannäköistä elämää, niin sinunkin kannattaisi kokkeilla. Ei tarvi sitte ainakkaan katteellisena puhua, se on nimittäin tosi ikävä tunne ja saattaa vettää mielen ihan kunnolla matalalle, silloin kyllä päiväsi on pilalla.

Muistutan vielä siitä, että jos et oo hoksannu, niin me kaikki synnytään tähän sammaan maailmaan ja saahaan samat mahollisuuet nauttia elämästä, tehä asioita ja elellä just sitä oman näköistä elämää.”

-Hanna Maaria-

www.hannamaaria.fi/ Pieni pala elämää

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria