<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Ruokavaliolla on suuri merkitys elämäntapamuutoksessa.

Minulle terveellinen ja monipuolinen ruokavalio tarkoittaa turvautumista ViaEscaan. Löysin ViaEscan silloin kun aloitin elämäntapamuutosta ja treenasin maratonia varten. Elämäni ensimmäistä sellaista, en olisi ikinä uskonut, että tulen moisen matkan juoksemaan, mutta niin minä vain sen tein ja juoksin. Juoksu ei ole ollut minulle ikinä mikään mieli juttu, olen muutenkin ollut aikaisemmin huono liikkumaan.

Minä puhun paljon ViaEscasta ja tänä päivänä autan myös muita hyötymään ViaEscan ruokavaliosta. Teen tämän sen vuoksi, että se on minulle ollut se pelastus monien tuhoisien diettien ja turhien painon pudotus yritysten jälkeen, näin se vain on! Olen ollut aikaisemmin jojolaihduttaja ja siihen pahaan oloon mitä epäonnistuminen aiheuttaa, en halua enää ikinä palata.

ViaEscan Ihana Anna Tervo ruuanlaitto puuhissa.

Via Escalla on puhelimeen ladattava selkeä sovellus, joka pitää sisällään kaiken mitä elämäntapamuuttuja ruokavaliota ajatellen tarvitsee. Sieltä löytyy henkilökohtaisin tavoittein räätälöity ateriapaketti joka päivälle. Lisäksi sovelluksessa on selkeät reseptit ruokien valmistukseen. Ihan huippu juttuna sieltä löytyy myös ostoslista, josta vain valitaan monenko päivän ruuat kaupasta ostetaan, sitten vain lista auki puhelimesta ja tavarat kärryyn.

Muistan aina sen kun tein ensimmäisen ostoskertani ViaEscan avulla, minua hymyilyttää se vieläkin. Laitoin nimittäin kärryyni sellaisia tuotteita joita en ikinä uskonut ruokakärrystäni löytyvän ja en edes tuntenut kaikkia tuotteita mitä otin 😀 Tässä olikin se isoin juttu, eli näin opin käyttämään ruuan valimstuksessa terveellisempiä tuotteita joita en olisi itse edes osannut tai tajunnut ottaa kärryyni saati valmistaa niitä.

Koin päivä päivältä ruokia tehdessäni positiivisia makuelämyksiä, toki kaikki eivät olleet mieleisiä, mutta niitäkin oppii syömään ja niistä oppii myös tykkäämään kun vain rohkeasti meni eteenpäin. Ihminen joka on tottunut läträämään kaikki kermassa ja voissa ei hetkessä voi oppia kaikkeen uuteen, mutta niin vain kuitenkin pikkuhiljaa opin. Ruuat mitä ViaEscassa valmistetaan oli kuitenkin yhdeksänkymmentäprosenttisesti todella hyvän makuisia, tämä oli itsellenikin yllätys ja se saikin minuun valettua uskoa siitä, että minäkin opin vielä tähän ikään syömään oikein ja terveellisesti.

Suurin lisäys minulle oli kasvisten monipuolinen käyttö ja niiden oppiminen hyödyntämään ruuan laitossa. Ennen olin täyttänyt vatsani kaikella kaikkea muuta kuin terveellisellä ja nyt kasvikset täydentävät aterioitani niin, että maha on aina täynnä, enkä kaipaa vanhaa epäterveellistä ruokaa. ViaEscassa syödään myös leipää ja kaikkea muutakin ihan ”normaalia” ruokaa, tämä oli myös iso juttu minulle. Inhosin aikaisempien laihdutusyritysteni tuomia yksipuolisia ruokia ja liian pieniä annoksia tai ääripäässä pelkkää kasviksista tehtyä ruokaa johon en ikinä tottunut, eikä minulla kyllä nälkäkään lähtenyt. Säännöllisen ateriarytmin oppiminen oli myös iso juttu!

Hyvä lisä tässä koko hommassa on aktiivisuusranneke, joka saa seuraamaan omia tapoja liikkua, levon määrää ja jopa tressitasoa. Itseasiassa ranneke on tärkeä linkki onnistuneeseen elämäntapamuutokseen ViaEscalla, sillä sieltä siirtyy kulutuksestasi tieto ViaEscan ammattilaisille ja he tarkkailevat kulutustasi suhteessa sinulle arvioituun kulutukseen. Jos kulutat paljon saattaa kalorimääriä joutua nostamaan tai syöt liikaa kulutukseesi nähden ja näin kalorimäärää lasketaan. Taustalla siis häärii ammattilaisjoukko, joka koostuu liikuntaan ja ravintoon perehtyneistä ammattilaisista. Heihin voi kätevästi olla yhteydessä sovelluksen avulla ja he ovat myös sinuun säännöllisesti yhteyudessä.

Puhun ja tulen puhumaan ViaEscasta sillä se oli minulle se oikea juttu, jolla viimeinkin pääsin elämäntapamuutoksessani tuloksiin ja uskon, että elintapani ruokailuja myöten ovat muuttuneet ikiajoiksi! Kiitos.

Jos haluat lähteä lopullista muutosta kohti saat ViaEscan muutosmatkaa tilatessasi käyttämällä koodia hannamaaria, 10% alennuksen itsenäiseen ViaEscan 3 kk matkan tekoon. Olen kuitenkin tukenasi tässäkin jos vain itse sitä haluat. 
ViaEscalla on myös osamaksu mahdollisuus💕

www.viaesca.com

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

Nautitaan elämästä ja muistetaan ainakin välillä elää hetkessä!

Comment

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria