<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Löysin viimeinkin ne oikeanlaiset avaimet, joilla sain avattua ovet kohti pysyvää elämäntapamuutosta v.2017! Tällä muutoksen tiellä olen edelleen ja tulen olemaan! Lähde sinäkin tälle matkalle, tehdään yhdessä se pysyvä muutos!

Muista, että muutos on oikeasti mahdollista. Jos minä onnistuin, niin ihan varmasti onnistut sinäkin!!!

Olen itse 45 vuotias sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja ensiapukouluttaja. Olen entinen sohvaperuna, liikunnanlaistaja ja söin epäterveellisesti tunteideni mukaan, eli olen ollut tunnesyöjä!

En olisi ikinä voinut kuvitella, että minusta tulee vielä terveitä elämäntapoja kannattava ihminen ja se jää vielä elämäntavakseni! Elämäntapamuutokseni on nyt kestänyt jo useamman vuoden ja paluuta entiseen ei ole!!! 

https://www.hannamaaria.fi/palvelut/viaesca/

Nyt on elämäntapamuutoksen aloittaminen tehty oikeasti mahdolliseksi. Saat halutessasi vankkaa tukea ja apua muutokseesi!    

Autan mielelläni sinuakin onnistumaan pysyvästi, niin kuin minulle itselleni vihdoin ja viimein kävi, lukuisten epäonnistumisien jälkeen!!!!! Elämäntapamuutoksessa ei ole tärkeintä se, että kuinka paljon kiloja lähtee missäkin ajassa (kiloja kyllä saa pois, sehän ei ole se suurin ongelma). Vaan se, että muutos on oikeasti pysyvä. Tämä onkin jo ihan oma juttunsa!   

MIELI

Tämä elämäntapamuutos ei ole minullekaan aina ollut, eikä ole helppoa ja siksi haluankin puhua muutosmatkastani. MIELEN pitää olla muutoksessa mukana ja siihen pitää kiinnittää huomiota. Itsetunto ja omien tarpeiden tunnistaminen, ovat tärkeitä aiheita ja ovat iso osa koko muutosprosessia. Mieli on se hallitsevin paikka ja sen vaikutusta ei saa aliarvioida elämäntapamuutoksessa, sillä se on se kaiken ydin!  

Nämä naiset ovat myös monien onnistujien joukossa!!!
https://www.hannamaaria.fi/palvelut/viaesca/

Itsekuri, mitä se meille kellekin omakohtaisesti tarkoittaa? 

Olen miettinyt paljon ja koulutuksissa kohdannut tietoakin siitä miten ihmisen mieleen vaikuttaa se kun sanotaan, että sinulta pitää löytyä ITSEKURIA ja näin sinä onnistut kunhan vain päätät sen.

Tämä ajattelumalli saattaa joillakin kantaa seuraavat kaksi viikkoa. Oman kokemukseni ja asiakkaitteni kertomuksien pohjalta katsottuna itsekuri tarvitsee tuekseen aidon ymmärryksen siitä, mitä se juuri sinulle tarkoittaa ja kuinka paljon sille pitää muutoksessa antaa valtaa. Tämän oivalluksen jälkeen kun ajatuksiin yhdistetään nuo mainitsemani tärkeässä roolissa olevat elämäntapamuutoksen realistiset tavoitteet ja oikeanlaiset motivoinnin ylläpitäjät, olet jo pitkällä! Oikeanlainen terveellinen ruokavalio tukee sinua onnistumista kohti, näin voit myös katsoa omaa itsekuriasi ihan uusin silmin ja tavalla jolla se tulee lähellesi, eikä ole vain se negatiivinen muutoksessa mukana kulkeva asia!!

OULULEHTI: https://www.hannamaaria.fi/wp-content/uploads/2019/06/Hanna-Ikonen-Oululehti-19012019.pdf

RUOKAVALIONI ON VIAESCA

Painoin Elämäntapamuutokseni alussa (96 kg) ja olin todella huonokuntoinen! Tein töitä muutosunelmani eteen ja noudatin ViaEscan ruokavaliota. Painoa putosi 25 kg! ViaEscan aloitusmatkan aikana kehostani lähti peräti 4 kg pelkkää rasvaa pois.

Saavutin unelmani ViaEscan avulla, tajuamalla elämäntapamuutoksesta oikeasti jotain tärkeää ja tällä kerralla myös mieli oli muutoksessa mukana!!  

Luonnollisestikin ruokavalio on muutoksessa todella suuressa roolissa ja se on sitä minunkin elämässäni edelleen ja tulee olemaan. Mutta NIIN ETTÄ SE ON OSA MINUA MIETTIMÄTTÄ SITÄ ENÄÄ LIIKAA, ruoka ei siis hallitse enää elämääni, onneksi!  Muutoksestani olen kirjoittanut myös kirjan, Pieni pala minua – Matka minuuteen. Kirjassa pääset syvälle mukaan elämäntapamuutosmatkalleni. Kirja on julkaistu loppuvuodesta 2018. 

Yhden valmennuksessani olleen naisen ja hänen toiveiden mukainen upea muutos!

VIAESCA RUOKAVALIO JA MUUTOSMATKA, MIKÄ SE ON?

ViaEscan ruokavalion muutosmatka on kestoltaan 3kk. ViaEscalla sinulla on käytössäsi puhelimessasi helppokäyttöinen sovellus + aktiivisuusranneke (ei ole pakollinen). Sovellus ohjelmoidaan juuri Sinulle räätälöidyllä kalorin kulutuksella, ruokavaliolla ja saat suunnitellut ateriat resepteineen, kuvineen ja ostoslistoineen käyttöösi!!!  

Taustallasi toimivat ja sinua seuraavat liikunnan ja ravinnon ammattilaiset. ViaEsca ei ole vain sovellus joka tuuttaa kaikille samat asiat ulos, vaan taustallasi ovat oikeasti ammattilaiset, jotka seuraavat etenemistäsi ja joihin voit olla oikeasti yhteydessä! Halutessasi saat myös minun tukeni matkallesi. Minulla suuri joukko tukemiani asiakkaita, jotka ovat elämäntapamuutoksessa viimein onnistuneita naisia ja miehiä!!!!

Katso Video ViaEscasta:

 Viaesca

Ravintovalmennus, jonka aikana syödään oikeaa, terveellistä ruokaa. Syöt viisi ateriaa päivässä tasaisin väliajoin. Ravintovalmennuksella saavutat hyvän ja energisen olon, terveemmän kehon, tasapainoisen ruokavalion ja sinulle sopivan painon – pysyvästi. ViaEsca-mobiilisovellus helpottaa arkeasi ja tukee muutoksessa. Löydät energiatasapainosi, ateriasuunnitelmasi herkulliset reseptit sekä ostoslistat kätevästi puhelimestasi. 

Lue asiantuntijoiden kommentteja ViaEscasta

https://www.viaesca.com/blogs/onnistujat/ruokavalio-ja-terveys-asiantuntijoiden-kommentit

Lue ViaEsca onnistuja tarinoita

https://www.viaesca.com/blogs/onnistujat/painonpudotus-ruokavaliolla

**NYT KAUTTANI VIAESCA MUUTOSMATKA TARJOUS HINTAAN**
Jos haluat aloittaa ViaEscan muutosmatkan NYT ihan itsenäisesti, ViaEsca-sovelluksen avulla. PYYDÄ MINULTA matkan aloitusta varten KOODI, joka oikeuttaa sinulle ALENNETTUUN HINTAAN rekisteröitymisen ViaEsca sovellukseen ja saat 3 kk sovelluksen käyttöösi
. Voit hoitaa matkan aloituksen suoraan omassa sovelluskaupassasi, SYÖTTÄMÄLLÄ MINULTA saamasi koodin ViaEsca sovellukseen.

Saat KOODILLA NYT itsenäisen 3 KUUKAUDEN PITUISEN ViaEsca matkan rajoitetun ajan HINTAAN 95€!!!!! (norm.hinta on 3KK 109€).

TOTEUTAN MYÖS VIAESCA VALMENNUKSIA ETÄNÄ!!

JOS SINÄKIN PÄÄTIT TEHDÄ NYT LOPULLISEN MUUTOKSEN JA LÄHTEÄ VIAESCA MATKALLE. Ota MINUUN yhteyttä ja näin saat muutosmatkaasi varten ALENNUKSEEN OIKEUTTAVAN KOODIN!!
TÄÄLTÄ:
hanna.ikonen@hannamaaria.fi

www.viaesca.com

www.hannamaaria.fi

Lue lisää myös nyt Iissä AML GYM kuntosalilla pyörivistä VIaEsca elämäntapamuutos ryhmistä!!!

RYHMÄT: https://www.facebook.com/events/2975013272710290/?ref=newsfeed

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria