<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Aloitetaan yhdessä pysyvä elämäntapamuutos

Järjestän säännöllisesti ViaEscan elämäntapamuutosryhmiä Haukiputaalla. Haluan olla tukenasi elämäntapamuutosprosessissasi ja auttaa Sinua onnistumaan. Kuka onkaan parempi tuki kuin ihminen, joka on käynyt läpi saman prosessin.

Testasin itse konseptin viime vuoden aikana ja olin myyty! Aiemmin unelmoin siitä, että juoksen maratonin vuoden päästä. Painoin (96 kg) ja olin todella huonokuntoinen! Tein vuoden aikana töitä tämän unelmani eteen ja noudatin ViaEscan ruokavaliota. Painoa putosi 25 kg! Saavutin unelmani sinnikkyydellä ja määrätietoisella työllä, ja ruokavalio oli todella suuressa roolissa.

ViaEscan aloitusmatkan aikana kehostani lähti peräti 4 kg pelkkää rasvaa pois. Jippiiii! Tämä näkyi kehonkoostumusmittauksissa, jotka minulle tehtiin matkan alussa ja lopussa.

Muutoksestani olen kirjoittanut kirjan, Pieni pala minua – Matka minuuteen. Kirjassa pääset syvälle mukaan elämäntapamuutosmatkalleni. Kirja on julkaistu loppuvuodesta 2018.

MIKÄ VIAESCA ON?

ViaEscalla sinulla on käytössäsi helppokäyttöinen sovellus + aktiivisuusranneke. Juuri Sinulle räätälöidyllä kalorikulutuksella saat suunnitellut ateriat resepteineen, kuvineen ja ostoslistoineen. Taustallasi toimivat liikunnan ja ravinnon ammattilaiset. Voiko terveellinen syöminen enää tämän helpommaksi ja maukkaammaksi tulla?! Uskon, että ruoka on tehokkain tie hyvinvointiin. Nimenomaan hyvältä maistuva ruoka.

Lähdetäänkö yhdessä ViaEsca-ruokamatkalle?

Saat halutessasi ViaEscan muutosmatkalle myös henkilökohtaisen tukeni yksilöllisesti, tällöin olen käytettävissä vain sinua varten. Kauttani saat alennusta ViaEscan matkoista.

Myös osamaksumahdollisuus.

Voit ottaa yhteyttä minuun joko puhelimitse 040 869 7338 tai sähköpostilla: hanna.ikonen@hannamaaria.fi.

Mitä Viaesca antaa?

ViaEsca haluaa lisätä ihmisten hyvinvointia muuttamalla ruokailutottumuksia. Inspiroidut tekemään hyvää ja terveellistä ruokaa helposti ja maistuvasti. Ruokaohjelma suunnitellaan vastaamaan sinun kalorinkulutustasi tai siitä vähennetään kaloreita sopivassa suhteessa mikäli haluat pudottaa painoa.

Järjestän säännöllisesti Viaesca-valmennusta Liikuntakeskus Corella, Kellossa.

Tutustu kokemuksiini Oulu-lehden artikkelissani.

Hanna-Ikonen-Oululehti-19012019
<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria