<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Aloitetaan yhdessä pysyvä elämäntapamuutos

Haluan olla tukenasi elämäntapamuutosprosessissasi ja auttaa Sinua onnistumaan. Onko parempaa tukijaa kuin ihminen, joka on käynyt läpi saman prosessin ja vielä onnistunut siinä pysyvästi.

ViaEscan ruokavalio oli suurimmassa roolissa onnistumisessani. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että viimein löysin tämän ruokavalion, jolla minunkin onnistumiseni mahdollistui!

Mieli

MIELEN pitää olla muutoksessa mukana ja valmennuksessani kiinnitämme siihen huomiota. Itsetunto on myös niin tärkeä aihe, että se on myös osa muutosprosessia.

Mieli on meillä se hallitsevin paikka ja sen vaikutusta ei saa aliarvioida elämäntapamuutoksessa, sillä se on se kaiken ydin! Jos motivaatiot ja tavoitteet ovat väärät, epärealistiset ja jos ne eivät tule aidosti sisältäsi, etkä ole tehnyt itsesi kanssa tarvittavia oivalluksia, elämä saattaa taas jatkua entisellään.

 

OMA MUUTOKSENI

Olen itse 45 vuotias, olen entinen liikunnan laistaja ja epäterveellisesti syövä tunnesyöppö! En olisi ikinä voinut kuvitella, että minusta tulee vielä terveitä elämäntapoja kannattava ihminen ja se jää vielä elämäntavakseni.

Onnistuneesta elämäntapamuutoksestani on jo 4 vuotta aikaa ja olen tehnyt siitä loppuelämäni kestävän matkan! Inhoan sanaa laihduttaminen, se ei ole koskaan vienyt minuakaan eteen päin, vaan päin vastoin! Olen pudottanut painoani ViaEscan avulla nyt yli 25kg. Painoni ei ole noussut, vaan on pysynyt samalla tasolla jo vuosia. ViaEsca katkaisi viimein laihdutus jojoilu-kierteeni!!

Painoin Elämäntapamuutokseni alussa olin todella huonokuntoinen! Tein töitä muutosunelmani eteen ja noudatin ViaEscan ruokavaliota. Painoa putosi 25 kg!

ViaEscan aloitusmatkan aikana kehostani lähti peräti 4 kg pelkkää rasvaa pois. Tämä näkyi kehonkoostumusmittauksissa, jotka minulle tehtiin matkan alussa ja lopussa.

Saavutin unelmani, tajuamalla elämäntapamuutoksesta oikeasti jotain tärkeää ja tällä kerralla myös mieli oli muutoksessa mukana.

Testasin itse ViaEsca konseptin 2017 ja olin myyty! Tällä hyvällä ja onnistuneella muutoksentiellä olen edelleen. Olen tehnyt mieleni kanssa kovasti töitä tämän unelmani ja muutokseni eteen. Saavutin unelmani sinnikkyydellä ja määrätietoisella työllä.

ViaEscan aloitusmatkan aikana kehostani lähti peräti 4 kg pelkkää rasvaa pois. Jippiiii! Tämä näkyi kehonkoostumusmittauksissa, jotka minulle tehtiin matkan alussa ja lopussa.

Muutoksestani olen kirjoittanut kirjan, Pieni pala minua – Matka minuuteen. Kirjassa pääset syvälle mukaan elämäntapamuutosmatkalleni. Kirja on julkaistu loppuvuodesta 2018.

Olen työskennellyt pitkään (17v) sosiaali- ja terveysalalla. Opiskelen nyt ihan viimemetreillä sosiaalialan kulutusohjelmassa Lapin Ammattikorkeakoulussa. Olen tehnyt mielenparissa töitä, koko sosiaali- ja terveysalalla työskentelyni ajan. Olen käynyt myös kursseja/luentoja, koulutuksia mm. Syömishäiriöön ja mielenterveyteen liittyen. Tällä hetkellä työskentelen yrittäjyyteni ohella myös osa-aikaisesti lastensuojelussa, kasvatustehtävissä. Olen kiertänyt myös luennoitsijana, erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja yrityksissä aiheena, omienvoimavarojen löytyminen ja niiden käyttäminen.

MIKÄ VIAESCA ON?

ViaEscalla sinulla on käytössäsi helppokäyttöinen sovellus + aktiivisuusranneke. Juuri Sinulle räätälöidyllä kalorikulutuksella saat suunnitellut ateriat resepteineen, kuvineen ja ostoslistoineen. Taustallasi toimivat liikunnan ja ravinnon ammattilaiset. Voiko terveellinen syöminen enää tämän helpommaksi ja maukkaammaksi tulla?! Uskon, että ruoka on tehokkain tie hyvinvointiin. Nimenomaan hyvältä maistuva ruoka.

Lähdetäänkö yhdessä ViaEsca-ruokamatkalle?

Järjestän säännöllisesti ViaEscan elämäntapamuutosryhmiä ja yksilövalmennuksia Iiläisellä AML GYM kuntosalilla, jossa minulla on käytössä suljettu ja rauhallinen tila juuri sinua varten.

***HUOM***

Jos haluat aloittaa ViaEscan muutosmatkan ihan itsenäisesti, ViaEsca-sovelluksen avulla. PYYDÄ MINULTA matkaasi varten koodi, jolla saat rekisteröityä ViaEsca sovelluksen käyttöösi ja pääset aloittamaan matkan. Tällä koodilla saat myös matkaan yhteistyön alkamisen kunniaksi alennuksen!!! Saat itsenäisen 3kk ViaEsca matkan nyt koodillani hintaan 95€ (norm.hinta 109€)!!!

TOTEUTAN MYÖS VIAESCA VALMENNUKSIA ETÄNÄ!!

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

 

Linkki Hanna Maarian muutos Facebook-sivulle
https://www.facebook.com/Matkaminuuteen

Linkki Instagramin Pieni pala elämää profiiliini
https://www.instagram.com/hannamaaria_pienipalaelamaa/

Hanna Maaria Ikonen
040 869 7338
hanna.ikonen@hannamaaria.fi

Tutustu kokemuksiini Oulu-lehden artikkelissani.

Hanna-Ikonen-Oululehti-19012019

HUOM!!!!!

ViaEscan elämäntapamuutoksen tapaamisilla tuetut, henkilökohtaiset etä- valmennukset ja ihan itsenäiset VIaEsca matkat, ovat nyt minun kauttani saatavilla tarjoushintaan! Ole minuun yhteydessä jos haluat lähteä muutos matkalle, annan sinulle alenukseen oikeuttavan koodin, jolla voita aloittaa ViaEsca elämäntapamuutosmatkasi. Hanna.ikonen@hannamaaria.fi

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria