<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Omien voimavarojen löytäminen ja itsetunto (2)
71346927_2502489383152426_5213653555004571648_o
Luento

Hanna Maaria Ikonen

Juontaja ja vieraileva luennoitsija

Rakastan mikrofonia, ja sanavalmiina, sosiaalisena ja luontaisena esiintyjänä nautin esiintymistilanteista. Puhun asioistani ja kokemuksistani selviytymisen näkökulmasta, ja kerron siitä, miten selvisin ja millä keinoilla. Olen julkaissut kirjat, Pieni pala taivasta, Pieni pala taivasta runoina ja uusin teokseni Pieni pala minua. Media on ottanut minut hyvin huomioon, elämästäni ja tarinoistani on tehty lukuisia lehtijuttuja ja olen esiintynyt myös TV:ssä.

Minusta on mahtavaa kertoa oman elämänpolun kautta, miten löysin omat sisäiset voimavarani ja auttaa myös muita löytämään ne. Olen saanut positiivista palautetta siitä, että olen herättänyt ihmisissä ajatuksia ja tuntemuksia. Ihmiset ovat kertoneet, että katsovat omaa elämäänsä nyt eri näkökulmasta. Olen selviytyjä, tekijä ja kokija. Elämä nakkelee joskus tiellemme esteitä, joiden ylittäminen vaatii enemmän. Niitä ei välttämättä ohiteta helposti. Jokainen este pysäyttää meidät hetkeksi arvioimaan nykyistä elämäämme, nykyisiä arvojamme ja nykyisiä ihmissuhteitamme. Niiden kautta löydämme voimamme ennemmin tai myöhemmin.

  • 2017 Esiiintyminen SuomiLOVESSA
  • 2017 Kirja Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina (Kirjoitin kirjat olemalla mukana Tähän aikaan ensivuonna ohjelmassa.)
  • 2017 Elämäntapamuutoksen alkaminen
  • 2018 Paavo Nurmi maraton tilasto kelpoisesti maaliin
  • 2018 Pieni pala minua- Matka minuuteen kirja
  • 2019 Elämäntapamuutos jatkuu edelleen, liikunta ja terveellinen ruokavalio on vienyt minut mukanaan

Hanna Ikonen – Nyt ja tässä tänään

Seitsemän vuoden sohvaperuna- ja jojo-laihduttajakausi on ollut jo yli vuoden historiaa. Kunto on noussut kohisten ja yli 20 kg on jäänyt lenkkipoluille. Ensin Pieni pala taivasta -kirjani kanssa juoksin henkisen maratonin ja nyt julkaistun Pieni pala minua -kirjani kanssa juoksin fyysisen maratonin. Näiden matkojeni aikana, olen kasvanut henkisesti ja ihmisenä todella paljon. Olen kohdannut myös paljon haasteita ja vaikeuksia, mutta nyt voin todeta, että se kannatti.

Nyt jaan tämän kaiken kokemani avoimesti. Haluan olla esimerkki siitä, että vaikeistakin asioista voi selvitä ja niiden kanssa oppii elämään. Positiivisuus ja positiivinen ajattelutapani on ollut suurin voimavarani kaikessa ja tulee olemaan. Positiivisella ajattelulla on todella iso voima kaikenlaisiin asioihin ja tekemiseemme. Tehtiinpä me asioita yksin tai yhdessä!

Tätä positiivisuusajattelua tarvitsemme: monessa eri elämänvaiheessamme ja myös työelämässämme. En kuvittelekaan, että kaikki voisi olla aina positiivista tai saati helppoa, eikä niiden tarvitsekaan olla. Positiivisuus on voimavara ja eteenpäin työntäjä, varsinkin vaikeissa ja hankalissa tilanteissa. Positiivisuus helpottaa meitä päämääriin ja tavoitteisiimme pyrkiessämme.

Minä olin seitsemän vuotta sitten valinnan edessä, jäänkö sängynpohjalle vai jatkanko elämääni. Minä jatkoin! Onneksi! Asetin aluksi itselleni ihan pieniä tavoitteita, joita kohti lähdin ja joiden onnistumisesta pystyin iloitsemaan ja sain näin lisää voimaa. Hiljalleen tavoitteeni muuttuivat isommiksi ja saavutin ne!

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria