<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Osallistu arvontaan! Voita sinulle tärkeästä valokuvasta tehty uniikki ajatelma tuote.

Uniikilla, juuri sinun kuvaasi sopivalla tekstillä, tärkeät kuvahetkesi saavat nyt lisää henkilökohtaista syvyyttä ja tunnearvoa. Henkilökohtainen ja kuvaan sopiva teksti, tekevät kuvista muistoina vieläkin merkityksellisempiä. Olen aloittamassa tätä ajatelmatuotteiden tarjoamista vastatakseni ihmisten tarpeisiin, erittäin suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi.

ARVONTAOHJEET LÖYDÄT TÄSTÄ BLOGISTA!

Olen saanut todella paljon yhteydenottoja ja ihmiset ovat minulle lähettäneet heille tärkeitä valokuvia. Olen saanut hääkuvia, lapsikuvia, lomakuvia, eläinkuvia, ystäväkuvia ja luontokuvia jne. Nämä yhteydenottajat ovat halunneet juuri tätä, että syvennän henkilökohtaisten ja tärkeiden kuvien sisältöä , kuvan tilanteeseen ja siinä oleviin henkilöihin sopivalla tekstillä. Kiitos heille, sillä huomasin tämän tuotteen todellisen tarpeen ja nyt vastaan siihen!

Miten minusta tuli kirjoittaja ja tunteidentulkitsija.

Ajatelmat ovat tulleet viime aikoina voimakkaasti kirjoituksiini mukaan. Olen huomannut, että ihmiset haluavat lukea tunteellisia, voimauttavia ja ajatuksia herättäviä tekstejä. Olen ollut kiitollinen jokaisesta positiivisesta yhteydenotosta, joita olen tekstejäni lukeneilta ihmisiltä saanut. Tällöin koen aina onnistumisen tunteen siitä, että saan tehdä tätä teille ja olla tällä tavalla osa elämäänne. 

Kirjoittamiseni ja viimein uskallukseni toteuttaa itseäni kirjoittamalla, saivat alkunsa joulukuussa 2016, oltuamme poikani kanssa mukana SuomiLove ohjelmassa, jossa kerroimme avoimesti elämäntarinamme ja Arttu Wiskari kävi laulamassa, kotitalomme pihalla pojalleni Henrylle Mökkitien. Saimme ohjelman ulostulon jälkeen valtavan positiivisen vastaanoton siitä, että puhuimme avoimesti elämämme kokemuksista. SuomiLove ohjelman ulostulon jälkeen kirjoitin kirjat Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina (2017) sekä Pieni pala elämää (2018).

Ajatelmatuotteet/ Pieni pala elämää, Hanna Maaria.

Kaikki valikoimiini tulevat kuvatuotteet ja myös tässä arvonnassa palkintona olevat tuotteet valmistetaan IFOLORIN Keravalla sijaitsevalla tehtaalla. Tuotteiden kotimaisuus oli yksi iso syy siihen, miksi teen yhteistyötä juuri Ifolorin kanssa. Yhteistyö on myös mutkatonta. Ifolorilla työskentelevät ihmiset ovat lämminhenkisiä ja aitoja, on ollut ilo tavata heitä yhteistyöpalaverissa. Ifolor myös arvostaa oikeasti asiakkaiden valokuvia ja niiden takana olevia kuvaushetkiä.

Ensimmäinen yhteistyöni Ifolorin kanssa oli inspiraatio osioon tekemäni artikkeli, jossa annettiin teidän kaikkien vapaaseen käyttöön kahdeksankymmentä kirjoittamaani ajatelmaa.

Nämä uniikit ajatelma kuvatuotteet, tilataan suoraan minulta hanna.ikonen@hannamaaria.fi. Verkkokauppa on myös valmistumassa ja tuotevalikoima tulee pian esille (Jos kiinnostuit jo nyt, voit laittaa minulle viestiä asiasta). Ajatelma kuvatuotteita on nyt alkuvaiheessa Canvas-tauluina, mukeina, kuvaviltteinä, sisustustyynyinä, julisteina ja lasinalusina. Teen kuviin kuvankäsittelyn. Lisään kuvaan juuri teidän toiveidenne pohjalta kirjoittamani syventävän tekstin. Tämän jälkeen kuva lähtee tekstin kanssa Ifolorille valmistukseen. 

Laittamalla minulle sähköpostia, saat minulta vastausviestissä selkeät ohjeet siitä, mitä tietoja tarvitsen kuvasi lisäksi, henkilökohtaisen ja kuvan sisältöön liittyvän ajatelman kirjoittamiseen. hanna.ikonen@hannamaaria.fi

ARVONNAN OSALLISUMISOHJEET JA PALKINNOT!

Nyt sinulla on mahdollisuus saada oma henkilökohtainen kuvamuisto veloituksetta uniikilla ajatelmalla!

Haen nyt kahteen Ifolorin tuotteeseen teiltä kuvaa. Tuotteet ovat hiirimatto ja ihana kuvaviltti, joka on kooltaan 75x100cm (tuotteet näkyvät bogin kuvissa ja facebook postauksessa).

Arvonta suoritetaan Facebookissa Pieni pala elämää sivun kautta ja arvonta suoritetaan postausta kommentoineiden kesken. Olisin tietenkin onnellinen jos myös tykkäät Pieni pala elämää Facebook sivustani. Arvonta suoritetaan 9.4.2021 klo 12.00 Palkinto 1. Kuvaviltti, palkinto 2. Hiirimatto. Facebook ei ole mitenkään osallisena tässä arvonnassa!

Paina tätä tekstiä niin pääset Pieni pala elämää Facebook sivulleni.

Joku teistä siis saa ihanan kuvaviltin vauvakuvalla ja hiirimaton lapsikuvalla ilmaiseksi, kera ihanan tekstin! Tekstin sisältöön vaikutat sinä, näin siitä tulee henkilökohtainen juuri sinulle tehty. 

Palkinto 1. Kuvavilttiin tarvitsen kuvan vauvasta.  

Valmiissa viltissä tulee olemaan kuva vauvasta, johon on upotettu mukaan juuri tälle pienokaiselle suunnattu/vauvaan liittyvä tunteellinen teksti. 

Kuvaviltti on ihana lahja, vaikka ristiäisiin. Tai ihan vain itsellesi muistoksi vauva-ajasta. Viltti voi olla myös, kummilahja, synttärilahja mitä ikinä keksitkään.      

Palkinto 2. Hiirimattoon tarvitsen kuvan lapsesta 3-12 vuotiaasta. 

Valmiissa hiirimatossa tulee olemaan kuva lapsesta, johon on upotettu mukaan juuri tälle kuvassa olevalle lapselle suunnattu/lapseen liittyvä teksti.  

Tässä hiirimatossa lapsesi kuva ja teksti kulkee matkassasi, minne ikinä tietokoneen kanssa menetkin. Saat piristystä ja voimia päivääsi ja näin sinulla on mukanasi jotain erityisen tärkeää. Hiirimatto on myös ihana lahja, vaikka jollekin lapsesi elämässä mukana olevalle tärkeälle henkilölle. 

HUOM! VOITTAJA KUVAT JA KUVATUOTTEET tulevat olemaan kuvina esillä netissä ajatelmatuotteiden esittelyssä. Kuvaa pitää saada käyttää julkisesti ja markkinointiin. 

KIITOS, ETTÄ OLET MUKANA ELÄMÄSSÄNI!

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria