<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Muutosmatka vuodesta 2011, tähän päivään…

Nyt löytyi jotain sellaista mitä haluan julkaista . Löysin vanhoja valokuvia, joiden ansiosta heräsin taas tähän hurjaan muutokseen jonka olen tehnyt itseni kanssa.

Alla olevassa kuvassa olen minä 2011 vuonna. Vuosi oli tuolloin kulunut mieheni yhtäkkisestä menetyksestä, muista kuinka noina aikoina voin todella pahoin ja söin tuskaani.

Söin pahaa olooni, surin enkä liikkunut metriäkään ylimääräistä. Ajattelin, että elämäni oli tässä. Sisäinen pahoinvointi oli läsnä koko ajan. Onnekseni jossain vaiheessa heräsin ja mietin, että haluanko antaa elämäni luisua käsistäni?

Aloin kolme vuotta sitten totaalisen elämäntapamuutoksen. Tämä muutos on nyt ollut sellainen, että siitä tuli elämäntapa. Voin sisäisesti paremmin kuin koskaan muistankaan voineeni💕

Kuva vuodelta 2011

Muistan tuon kuvassa olevan huivin erittäin hyvin!!! Se oli aina kaulassani ikäänkuin peittämässä jotakin, sillä minä en todellakaan ollut sinut itseni kanssa, en ollenkaan, vaikka kuinka yritin! Yritin piilotella itseäni myös omalta itsetäni, mutta en onnistunut vaan pahoinvointi oli kokoajan läsnä.

Minusta meillä on oikeus myös tuntea se, että emme ole sinut itsemme kanssa ja sanoa se myös ääneen. Nyt tarkoitan tilannetta, jossa ei ole kyse sairaanloisesta itsensä väärin näkemisestä. Joku todella laiha ihminen ei voi hyvin jos hän näkee itsensä ihan väärin ja vielä lihavana, silloin ei olla oikealla tiellä.

Mutta tässä minun tapauksessani voi oikealla tavalla pahoin niin kehollisesti kuin mielellisestikkin. Minulla oli myös terveydellisiä ongelmia, todella korkeat verenpaineet. Puhumattakaan huonosta kunnosta, joka esti minua tekemästä monia asioita, joita olisin halunnut tehdä. Jatkuva väsymys oli myös koko ajan läsnä.

Monta kertaa on jojoiltu löytämieni 2011 vuoden kuvien oton jälkeenkin kunnes löysin ViaEscan avulla ruokavaliooni tämän tasapainon, joka minulla onnekseni nyt on.

Taistelen toki vieläkin vanhoja ajatuksiani ja tottumuksia vastaan, helppoa tämä ei aina ole, mutta olen pysynyt kuitenkin tällä paremmalla tiellä jo kohta kolmevuotta ja voin paljon paremmin kaikilla elämän osa-alueilla ja nyt en puhu pelkästään ulkonäöstä!

Jos haluat kuulla kasvutarinani, kerron siitä enemmänkin kuin mielelläni. Olen onnekseni saanut jo jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani monessa tilaisuudessa ja luennoilla. Positiivinen palaute on vain lisännyt haluani tehdä tätä💥

💕 Ihminen voi muuttua ja kasvaa yllättävänkin paljon!💕

Kuva: Alusasuliike Sinikaarre kuva on otettu 11.3.2020

Katso alkavia ViaEsca ryhmiä Coren sivuilta: www.lkcore.fi

Jos haluat tehdä itsenäisen matkan uuteen minääsi, niin saat koodilla hannamaaria 10% alennusta Viaescan itsenäisistä matkoista.

www.viaesca.comKiitos, että saan kokea teidän kanssanne nämä huikeat muutokset ja elää niissä mukana!!!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria