<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Kyllä minullakin on välillä vaikeaa!!!

Hanna Maaria Ikonen

Tuo ihmisen mieli on niin kummallinen paikka ja sen toimintaan vaikuttaa niin monet asiat. Nyt tämä korona-aika yrittää välillä latistaa minua ja ottaa voiton. Siinä mielessä, että meinaa väsyt tulla omien yrityspuolen asioiden sopimisessa ja etenkin siinä, että saa töitä tehtyä! Jatkuvat rajoitukset ja niiden muutokset aiheuttavat ryhmäkokojen muutoksia ja kymmeniä ylimääräisiä yhteydenottoja asiakkaisiin asioiden sopimiseksi ja tähän kun laitetaan vielä se epävarmuus toteutuuko työt ja kaikki tämähän näkyy suoraan sitten omassa tilipussissa 🙁 .

Liikkumisen kanssa olen ollut nyt ”kelluvassa ilassa” olen liikkunut sen mitä liikun ja liikunnan määrä ei ole ollut lähelläkään nykyistä minua ja sitä minkä verran haluan liikkua .

NYT KOIN HERÄTYKSEN, MUTTA MIHIN????

Siihen, että liiku hyvä ihminen sen verran kuin se tuntuu hyvälle, liiku monipuolisesti, älä mieti, että on pakko harrastaa vain jotain lajia!!!!! Tuntuupa hyvälle tajuta tämä!!

Annoin itselleni luvan nauttia liikunnasta ja taas maittaa!!! Funktionaalinen treeni on sellainen, jonka haluan pitää tässä rinnalla mukana, sillä nautin siitä. Funkkiksessakaan minulla ei kuitenkaan ole tässä tilanteessa sitä ajatusta, että pakko treenata, vaikka kolme- neljä kertaa viikossa! Teen viikonaikana kaksi funkkistreeniä omasta halustani ja muut kerrat on mielen päätettävissä. Hiihdän, kävelen ja teen kaikkea muuta! <3

Eli, PAKKOLIIKKUMINEN POIS, antaa mielen päättää ja tällöin liikunta on sitä mitä sen pitääkin olla, mielekästä ei pakon omaista!!!

NAUTIN TAAS!!!!!!

Ps. Liikuntapäivityksiä tulee nyt enemmän, sillä vapautin mieleni ja liikunta taas maittaa! Eikö ole ihmeellisistä asioista liikkumisen motivaatio kiinni. Tärkeintä on realistinen ajattelu ja realistiset tavoitteet, ihan niin kuin koko elämäntapamuutoksessa on!

Onneksi minulla on kuitenkin ViaEsca ruokavalio elämässäni mukana, sillä ruokavalion merkitys on painonhallinnassa 80% !! Ei ole nyt paino heitellyt epäterveellisesti, vähäisemmäkään liikunnankaan aikana.

TÄMÄ ON LOHDULLISTA, sillä se kertoo minulle myös sen, että SAAN ELÄÄ ja minulla on nyt sellainen ruokavalio käytössä, jonka kanssa voi elää ja se kestää myös elämän vaihtelut!!

Tämän vuoksi rakastankin valmentaa ViaEsca asiakkaitani elämäntapamuutoksissa, sillä minulla on jo kolmenvuoden kokemus tästä ruokavaliosta ja jojoilu jäi, MUTTA ELÄMINEN EI, päin vastoin!!!

ViaEsca valmennus, 040 869 7338

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria