Kirjat ja korut/ Tietoa ja tilaustiedot
Hanna Maaria

tervetuloa tuotteideni pariin, astut samalla sisään ajatusmaailmaani! 

HUOM! Tässä nettisivuillani olevien korujen ja kirjojen tilaukset, tehdään suoraan minulle 

Hanna Maaria Ikonen

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

040 869 7338

Facebook viestinä:

https://www.facebook.com/pienipalataivasta/ 

Lukijan kommentit kirjastani Pieni pala taivasta:

"Pieni pala taivasta kirja nyt luettu, enkä tehnyt sitä kuivinsilmin, välillä piti laskea kirja kädestä ja jatkaa hetken päästä. Lopussa kaikki on hyvin ja jää positiivinen, iloinenkin mieli lukijalle. Kiitos Hanna kun kirjoitit kipeästä aiheesta. Ihan varmasti moni saa toivoa ja tukea kirjasta surutyöhön ja muutoinkin elämän vaikeisiin hetkiin suhtautumiseen, että puhumalla asioista avoimesti voi solmut aueta. Jään odottamaan runokirjan ilmestymistä." Katriina 

Kirja Pieni pala taivasta

SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu Hanna Ikonen taustoittaa koukuttavalla tavalla ja elävästi ohjelman tallennukseen johtaneita traagisia elämäntapahtumiaan. Kirja on äidin ja pojan selviytymistarina aviomiehen ja isän äkillisestä menetyksestä.

Hanna lupasi televisiolähetyksessä, että "vielä minä kirjoitan kirjan tästä kaikesta". Kirja on nyt valmis ja se julkaistaan upeana ja värikkäänä kovakantisena teoksena.

Ikonen kirjoittaa: "Tämä matkani vie lukijan ajatuksiini ja tuntemuksiini elämäni raskaimmassa käännekohdassa. Se on eräänlainen kasvun ja selviytymisen tarina. Matka jatkuu nyt eteenpäin positiivisuuden sävyttämänä. Tarinallani haluan olla esimerkki siitä, että raskaistakin asioista voi selvitä, ja niiden kanssa voi oppia elämään. Toiveeni on, että joku teistä lukijoista saa voimaa kirjoituksestani ja uskoa, että vaikeista asioista voi selviytyä ja niiden kanssa voi elää."

Kirjan hinta: 25.00€, sis. postikulut.

Ihana Pieni pala taivasta enkeliavainperä

korujen valmistaja on Studio Tarinainen

Pieni pala taivasta avainkaulakorun on valmistanut Studio Tarinainen. Näissä enkelikoruissa on ajatuksena, usko tulevaan, toivo ja rakkaus. Tärkeintä on kuitenkin oma ajatus, tunne ja merkitys, jonka korulleen sen kantajana haluaa antaa.

Avaimenperä 6cm, metalliosat nikkelitöntä korumetallia ja helmet ovat kiveä. 

Enkeli avaimenperän hinta: 13.00€, sis.postikulut.

Ihana Pieni pala taivasta avainkaulakoru

Pieni pala taivasta avainkaulakorun on valmistanut Studio Tarinainen. Näissä enkelikoruissa on ajatuksena, usko tulevaan, toivo ja rakkaus. Tärkeintä on kuitenkin oma ajatus, tunne ja merkitys, jonka korulleen sen kantajana haluaa antaa.

Kaulaketju 84cm ja riipus 4,5cm.

Helmet ovat kiveä. Värivaihtoehdot ovat turkoosi, kirkas ja vaaleanpunainen. HOX! Laita tilausta tehdessäsi, väri toive lisätiedot kenttään.

Avainkaulakorussa on magneetilla toimiva turvalukko.

Enkeli avainkaulakorun hinta: 30.00€, sis.postikulut.


Pieni pala taivasta runoina

"Pieni pala taivasta" kertoi tarinani ja toi kokemukseni esille suurelle

yleisölle. Runokirja avaa tarinani tunnesisällön.

Runoja kirjoittaessani annoin tunteiden viedä, välillä rajustikin, mutta silti kirjoitin ne paperille.

Runot on kerätty yhteen surun palasista. Runokirjani syvin tarkoitus on viestittää, että vaikeistakin asioista voi selvitä ja mennä eteenpäin. Sen on tarkoitus antaa vaikeisiin asioihin toivoa ja valaa uskoa parempaan huomiseen. Vaikeistakin asioista voi selvitä ja oppia elämään niiden kanssa.

Kirjan hinta: 15.00€, sis.postikulut

Olen suunnitellut enkelikorusarjan, joka kantaa nimeään Pieni pala taivasta. Koruja voi tilata erikseenkin. 

Pieni Pala Taivasta

Korusarja sisältää hopeisen kaulakorun, korvakorut ja rannekorun. Sinistä korusta löytyy nimensä johdattelun mukaisesti. Enkelinsiipien välissä on pieni pala taivasta, ihanan kiven muodossa ❤

Minun taustani valossa, korujen suunnittelun lähtökohtana minulla oli toivo, selviäminen, onnellisuus, usko tulevaan ja voima ❤ Nuo ajatukset ja tuntemukset haluan siirtää korujen kautta niiden kantajille ❤ Ihan niin kuin olen kirjojenikin ja niihin liittyneiden vierailujen kautta tehnyt❤

Tärkeintä on kuitenkin se, että Jokainen korun käyttäjä, voi määritellä omalle korulleen, korun syvimmän ja oman henkilökohtaisen merkityksen❤

Korut ovat käsityönä tehtyjä hopeakoruja. Koruja valmistaa Oulunainen 2017 vuoden kultasepäksi valittu, Kultaseppä Räsänen❤

Koruja saa myös erikseen. 

Rannekorussa on Pieni pala taivasta koru ja yksi siipi. Rannekoruun voi myöhemmin hankkia lisää enkelinsiipiä. Koruun lisättävään siipeen voi kaiverruttaa, vaikka itselleen tärkeän henkilön etukirjaimen ❤

Rannekorun hinta: 152.00€, sis. postikulut.

Kaulakorussa on 34cm hopeaketju ja Pieni pala taivasta koru.

Kaulakorun hinta: 78.00€, sis. postikulut.

Korvakoruissa on hopeiset enkelinsiivet.

Korvakorujen hinta: 52.00€, sis. postikulut.

Haluan, että sinäkin onnistut, jos harkitset ja mietit elämäntapamuutosta! 

Olen kirjoittanut oman onnistuneen elämäntapamuutokseni vaihe vaiheelta kirjaksi Pieni pala minua, lue miten minä viimein onnistuin, monien monien epäonnisten yritysten jälkeen. Kirja seuraa muutosmatkaani vuoden ajalta, niin hyvine, kuin huonoine hetkineen.

Opettelin ihan uuden tavan elää, nauttia, syödä ja liikkua.

Painoa elämäntapamuutokseni myötä on tippunut 25kg ja minusta 43 vuotiaasta entisestä huonokuntoisesta sohvaperunasta on tullut ihminen, joka rakastaa liikuntaa! 

Haluan tällä kirjallani antaa esimerkin kautta uskoa siihen, että elämäntapa muutos on oikeasti mahdollista!

Kirjoja voi tilata:

Hanna Maaria Ikonen
hanna.ikonen@hannamaaria.fi
040 869 7338
Facebook viestinä

Kirjan hinta 25,00 € sis.postikulut