Kirjat ja korut |Tietoa ja tilaustiedot
Hanna Maaria

TILAA JA OSTA KIRJANI JA KORUSARJANI

Kaikki tilaukset tehdään suoraan minulle sähköpostilla hanna.ikonen@hannamaaria.fi, puhelimitse 040 869 7338 tai Facebook-viestinä: @pienipalataivasta 

Lukijan kommentti:

"Pieni pala taivasta kirja nyt luettu, enkä tehnyt sitä kuivin silmin, välillä piti laskea kirja kädestä ja jatkaa hetken päästä. Lopussa kaikki on hyvin ja jää positiivinen, iloinenkin mieli lukijalle. Kiitos Hanna, kun kirjoitit kipeästä aiheesta. Ihan varmasti moni saa toivoa ja tukea kirjasta surutyöhön ja muutoinkin elämän vaikeisiin hetkiin suhtautumiseen, että puhumalla asioista avoimesti voi solmut aueta. Jään odottamaan runokirjan ilmestymistä." 

-Katriina 


Kirjan hinta on 25,00 € (sis. postikulut)

Kirjoja voi tilata: sähköpostilla (hanna.ikonen@hannamaaria.fi) tai puhelimitse (040 869 7338) tai Facebook-viestinä.

Pieni pala minua - matka minuuteen

Elämäntaparemonttini kirjana

Haluan, että sinäkin onnistut, jos harkitset ja mietit elämäntapamuutosta! Olen kirjoittanut oman onnistuneen elämäntapamuutokseni vaihe vaiheelta kirjaksi. Pieni pala minua kertoo, miten minä viimein onnistuin, monien monien epäonnisten yritysten jälkeen. Kirja seuraa muutosmatkaani vuoden ajalta, niin hyvine kuin huonoine hetkineen.

Opettelin ihan uuden tavan elää, nauttia, syödä ja liikkua. Painoa elämäntapamuutokseni myötä on tippunut 25 kg ja minusta, 43-vuotiaasta entisestä huonokuntoisesta sohvaperunasta, on tullut ihminen, joka rakastaa liikuntaa!

Haluan tällä kirjallani antaa esimerkin kautta uskoa siihen, että elämäntapamuutos on oikeasti mahdollista!


Kirjan hinta on 15.00 € (sis. postikulut)

Pieni pala taivasta runoina

Runoja avuksi surun keskelle

"Pieni pala taivasta" kertoi tarinani ja toi kokemukseni esille suurelle yleisölle. Runokirja avaa tarinani tunnesisällön. Runoja kirjoittaessani annoin tunteiden viedä, välillä rajustikin, mutta silti kirjoitin ne paperille.

Runot on kerätty yhteen surun palasista. Runokirjani syvin tarkoitus on viestittää, että vaikeistakin asioista voi selvitä ja mennä eteenpäin. Sen on tarkoitus antaa vaikeisiin asioihin toivoa ja valaa uskoa parempaan huomiseen. Vaikeistakin asioista voi selvitä ja oppia elämään niiden kanssa.


Kirjan hinta on 25.00 € (sis. postikulut)

Pieni pala taivasta

Kirja surusta, selviämisestä ja tuen tarpeesta

SuomiLOVE-ohjelmasta tuttu Hanna Ikonen taustoittaa koukuttavalla tavalla ja elävästi ohjelman tallennukseen johtaneita traagisia elämäntapahtumiaan. Kirja on äidin ja pojan selviytymistarina aviomiehen ja isän äkillisestä menetyksestä.

Hanna lupasi televisiolähetyksessä, että: "vielä minä kirjoitan kirjan tästä kaikesta". Kirja on nyt valmis ja se on julkaistu upeana ja värikkäänä kovakantisena teoksena.

Ikonen kirjoittaa: "Tämä matkani vie lukijan ajatuksiini ja tuntemuksiini elämäni raskaimmassa käännekohdassa. Se on eräänlainen kasvun ja selviytymisen tarina. Matka jatkuu nyt eteenpäin positiivisuuden sävyttämänä. Tarinallani haluan olla esimerkki siitä, että raskaistakin asioista voi selvitä, ja niiden kanssa voi oppia elämään. Toiveeni on, että joku teistä lukijoista saa voimaa kirjoituksestani ja uskoa, että vaikeista asioista voi selviytyä ja niiden kanssa voi elää."


Enkeli-korusarja - "Pieni pala taivasta"

Olen suunnitellut enkeli-korusarjan, joka kantaa nimeä "Pieni pala taivasta". Korusarja sisältää hopeisen kaulakorun, korvakorut ja rannekorun. 

Korujen tarina

Kun koruja katsoo taustani valossa, ymmärtää, mistä koruidea lähti liikkeelle. Halusin saada jotain konkreettista, joita koskettamalla saan toivoa, jotka auttavat minua selviämään, muistuttavat minua siitä onnesta, mitä koin sekä toisaalta antavat minulle voimaa uskoa tulevaan. Nuo ajatukset, nuo tuntemukset elävät koruissani. Ne tuovat nuo ajatukset myös kantajalleen, tulevat iholle ja tulevat sille henkilökohtaiselle alueelle ja antavat kantajansa tuntea niitä. Ne palvelevat samoin kuin kirjani lukijoitaan. 

Toivon, että jokainen korun käyttäjä määrittelee itse omalle korulleen sen tarinan, syvimmän ja oman henkilökohtaisen merkityksen. Korut voi muokata haluamakseen esimerkiksi lisäämällä rannekoruun enkelisiipiä tai siipeen voi kaiverruttaa vaikka itselleen tärkeän henkilön nimen tai etukirjaimen. Sinistä taivaan väriä koruista löytyy kauniin keskikiven muodossa.

Korujen suunnittelija

Korut ovat käsityönä tehtyjä hopeakoruja. Koruja valmistaa oululainen 2017 vuoden kultasepäksi valittu Kultaseppä Jukka Räsänen.

Koruja voi ostaa yksittäin tai kokonaan sarjana.

Koruja voi tilata kauttani.

Korvakorut 52,00 € (sis. postikulut) 

Kaulakoru 78,00 € (sis. postikulut)

Kaulakorussa on 34 cm pituinen hopeaketju.

Rannekoru 152,00 € (sis. postikulut)

Koruun voi hankkia lisäsiipiä.