<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Kasvatus- ja ohjausalan sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle tarkoitettu TAKE CARE others – and yourself! koulutus.

TAKE CARE -taitojen harjoittelu parantaa mahdollisuuksia suojella muita ja välttää vääränlaista voimankäyttöä. Näin tilanne päättyy kaikkien kannalta eettisestikin katsottuna oikein.

MITÄ?TAKE CARE -koulutuksessa opetellaan suojautumista väkivallalta, sekä puuttumista kivuttomia ja asiakasta suojaavia hallintaotteita käyttäen. Näin vältetään ylilyönnit ja tilanne päättyy kaikkien kannalta eettisestikin katsottuna oikein.Koulutus perustuu yksinkertaisiin ja helppoihin tekniikoihin, mutta fyysisiä ratkaisuja suunniteltaessa on otettu huomioon korostettu väkivallattomuuden periaate opetus-, hoito- ja pelastustyössä.

TAKE CARE lisää myös rohkeutta puuttua henkisesti kuormittavaan vaaratilanteeseen. Henkisesti kuormittavassa tilanteessa ensiavun antajan kyky toimia heikkenee huomattavasti. Tässä koulutuksessa tämä asia on huomioitu ja ensiapu on osana tätä koulutusta.

MIKSI?

Lisääntynyt väkivallan uhka kouluissa ja työpaikoilla luo turvattomuutta. Koko henkilökunnan kriisitilanteen turvallisuuskoulutus yhdessä ensiapuvalmiuden kanssa parantavat valmiutta uhkatilanteista selviytymiseen ja pahimman skenaarion välttämiseen. TAKE CARE -koulutus on kaikille turvallista ja mukavaa. Vakavasta aiheesta huolimatta harjoittelu on usein hauskaa ja mottomme onkin toimia työssä ja harjoituksissa ”ilon kautta”.Turvallisuuskoulutuksesta vastaavat Fightermoves -kouluttajat ovat liikunta-, kamppailu-, itsepuolustus- ja turvallisuusalan ammattilaisia. Heiltä löytyy koulutus ja kokemuspohja väkivaltatilanteiden ja uhkien hallitsemiseen. Sosiaali- ja terveysalan osaamisen ja kokemuksen koulutukseen antaa kouluttaja, kirjailija, luennoitsija Hanna Maaria Ikonen.

MITEN?

Koulutuksessa opetellaan puuttumaan väkivaltatilanteisiin ja pysäyttämään aggressiivinen käyttäytyminen.Opetellaan stressitilanneviestintää, puututaan alkaviin tai jo alkaneisiin tilanteisiin, sekä opetellaan kiinnipito- ja itsepuolustustekniikoita, jotka sopivat edellä mainittuihin toimintaympäristöihin. Ensiavun antoa harjoitellaan koulutuksessa konkreettisesti skenaarioharjoitteiden avulla.

KENELLE?

TAKE CARE koulutus sopii sinulle, joka työskentelet koulussa tai muualla lasten ja nuorten parissa, kotihoidossa, ensihoidossa, sairaalassa tai vanhustenhoidossa. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta itsepuolustusharjoittelusta.Koulutus pidetään Liikuntakeskus Coren tiloissa Kellossa tai tulemme pitämään koulutuksen teidän omaan toimintaympäristöönne.

Koulutuksen kesto on 8h, joka voidaan jakaa useammalle päivälle.Koulutuksessa otetaan huomioon juuri teidän toimintaympäristö ja tarpeet.

hanna.ikonen@hannamaaria.fi

040 869 7338 / Hanna

Maariawww.hannamaaria.fi

info@fightermoves.com

050 372 2876 / Heidi

www.fightermoves.com

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria