<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Isoin muutos elämäntapamuuksessani on tapahtunut pääni sisällä!

Suurin muutos elämäntapamuutoksessani on tapahtunut pääni sisällä ja ajatuksissani itseäni kohtaan. Haluan heti alkuun kertoa, että vaikka olen tehnyt suuren elämäntapamuutoksen ja tiputtanut yli 25 kiloa painoa, vaatekokoni on nyt yläosasta 42-44, alaosasta se on M tai L ja rintaliivieni koko on 80 H. Ennen elämäntapamuutosta kokoni oli parhaimmillaan yläosasta 48 ja alaosasta XL tai XXL. Minusta ei tule ikinä siroa ja ihan pientä Hannaa, enkä sitä haluakkaan, sillä minä olen minä juuri näin!! Toki muutoksia ja kiinteytystä vielä kovastikkin tulee, sillä aktiivinen elämä jatkuu ja ruokavalioni on koko loppuelämän Viaesca tyyppinen välillä noudatan sitä ihan kirjaimellisestikkin.

Kuva Alusasuliike Sinikaarre

Tuo rinta juttu onkin oma erikoinen lukunsa. Yleensä kuulee ja ihmiset puhuvat siitä kuinka ne painon pudotessa katoavat! Saanko tästäkin kiittää ViaEscaa ja säännöllistä liikuntaa, sillä minulle kävi ihan toisin päin?? Koko kasvoi D ja E:stä tuonne H kokoon. Monesti olen miettinyt, että onko rintalihakseni sieltä alta kasvanut, vai mitä tässä tapahtui 😀 Varmaan on ja uskon oikeastikkin, että ruokavaliolla täytyy tässä olla myös paljonkin tekemistä. Aikaisemmin jojo laihduttajana ja vääränlaisella tavalla sitä tehneenä, olen aina ensimmäisenä kadottanut etuvarustustani! Nyt en voi tieteellistä näyttöä tästä antaa, mutta näin minulle vain kävi ja en valita!

Eilen teimme tuotekuvauksia Alusasuliike Sinikaarteessa ja havaihduin vaatteita päälle laittaessani edelleenkin siihen, että apua! Kuinka olen muuttunut! Mieli ei ole selvästikkään vieläkään aina matkassa ja se siinä onkin jännä juttu, että tuo mieleni pyrkii vieläkin etsimään jotain negatiivista peilikuvastani ja hyvät asiat meinaavat jäädä huomioimatta. MUTTA olen tietoisesti harjaantunut siihen, että en anna noiden negatiivisten asioiden vallata enää mieltäni.

Kaikesta hullusta ajattelusta huolimatta suurin muutos kaikessa on kuitenkin tapahtunut tuolla pääkopassani, niin kuin otsikkoonkin kirjoitin. Hyväksyn itseni paremmin sellaisena kuin olen, vaikka mieli yrittääkin välillä vieläkin tehdä tepposia ja nykyinen kokonaisvaltainen hyvä olo puhuu myös puolestaan. Tärkeintä ei ole ne ulkoiset seikat vaan se yleinen vireys minkä olen tämän muutoksen kautta itselleni saanut, puhumattakaan stressinsietokyvyn huimasta paranemisesta. Sitä minulla nimittäin tällaisena aktiivisena ihmisenä välillä riittää!

Tuo päänsisäinen suuri muutos on saanut aikaan sen, että en ihannoi vartalolleni tapahtuvan mitään mitä en voi saavuttaa, tavoitteeni on realistisia ja juuri minulle sopivia ja yleensäkkin mitä minulle on mahdollista näin 45 vuotiaana vielä tapahtua. Sen tiedän, että paljon muutosta voi vielä tapahtua, aikaisempi nyt on liian myöhäistä ajattelu on saanut kyllä painua romukoppaan!! Ei todellakaan ole liian myöhäistä, varsinkaan alkaa ajatteleen itseään ja tehdä itselleen hyvää. Se hyvän tekeminen voi olla pelkästään ruokavalion muuttamista, liikkumista tai kaikkea sekaisin, eli ihan mitä vaan joka vaikuttaa meidän hyvinvointiin ja terveyteen!!

Pakko jakaa tämä ihana onnistumisentunne vielä teidän kanssanne!!

Asiakkaan kanssa teimme tänään kehon koostumusmittauksen ViaEscan 3kk elämäntapamuutos matkan päätteeksi. Ihan huikeita muutoksia, niin rasvaprosentissakuin painon pudotuksessakin. Parasta tässä on se, että elämäntapamuutos jäi hänen elämäänsä ja myös liikunta. Kaipuuta entiseen ei ole! Tämä oli taas mahtava kiitos myös minullekin tästä työstä ja voin kertoa, että kyllä herkistyin ja ihan uskomaton olo tuli katsoessa lopuksi tätä ihmistä!!!

Katso alkavia ViaEsca ryhmiä Coren sivuilta:www.lkcore.fi

Jos haluat tehdä itsenäisen matkan uuteen minääsi, niin saat koodilla hannamaaria 10% alennusta Viaescan itsenäisistä matkoista.

www.viaesca.comKiitos, että saan kokea teidän kanssanne nämä huikeat muutokset ja elää niissä mukana!!!

Kiitos kun elätte kanssani tätä matkaani 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria