<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Sinulla on lupa loistaa ja sädehtiä!

Muistutan teitä heti alkuun siitä, että te olette arvokkaita ja upeita, juuri sellaisena kuin olette! Älkää epäilkö sitä yhtään!

Olen aloittanut yhteistyön Oululaisen Mervin Putiikin kanssa!

Teille ihan kaikille naisille suunnattu palvelutarjottimeni on viimein kasassa. Ihon hoito/ meikkiopastukset, laadukas kosmetiikka, itsetuntoluennot ja elämäntapamuutokset, ovat saaneet nyt ansaitsemansa kruunun päällensä, näiden upeiden Mervin putiikin asusteiden kautta!

Sinun sisäinen hyvinvointisi ja henkilökohtaiset tarpeesi kulkevat tässä kaikessa voimakkaasti mukana, ne ovat hyvinvoinnissa juuri niitä keskeisiä ja tärkeimpiä palasia. Oman itsensä hyväksyminen, arvostaminen ja rakastaminen, juuri sellaisena kuin me olemme!

Itsetunto on minulle sydämen asia

Itsetunto on minulle tärkeä asia ja siitä puhuminen on minulle luontaista. Omaan itsetuntoon voi vaikuttaa ja se on tärkeää, että sitä kehitetään. Vain sinä itse voit vaikuttaa omaan sisäiseen maailmaasi, mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Autan mielelläni sinua oman kokemukseni ja oman itsetuntoni eheytymisen pohjalta. Hyvin pienikin asia jonka oivallat saattaa viedä sinua ison askeleen eteenpäin!

Yhteistyö alun kunniaksi saat 10% alennusta (norm. hintaisista tuotteista) koodilla Hannamaaria, ensimmäisestä ostoksestasi vieraallisessasi Mervin Putiikissa.

Verkkokaupasta tilatessasi saat aina 10% alennusta (norm. hintaisista tuotteista), käyttämällä koodia Hannamaaria.

Voit olla yhteydessä ja sopia kanssani tapaamisen, joko yksin tai vaikka ystävä porukan kanssa Mervin Putiikkiin. Vietetään ihana hetki vaatteiden ja kokonaisvaltaisen kauneuden äärellä!

Vierailen myös näiden upeiden vaatteiden kanssa Iiläisellä kuntosalilla AML GYMILLÄ, jossa minulla on käytössä suljettu ja rauhallinen tila juuri sinun palvelemistasi varten.

 

Vierailen mielelläni myös näiden upeiden vaatteiden kanssa illanvietoissa, erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Puhun halutessanne myös oman kokemukseni kautta aiheesta itsetunto, omien voimavarojen löytäminen ja niiden rohkea käyttäminen.

 

Mervin putiikki

Kaarnatie 15, 90530 Oulu

Palvelemme tiistai -torstai klo 12-17 ja lauantaina klo 11-14 tai sopimuksen mukaan.

www.mervinputiikki.fi

Mervin putiikki

Linkki Sinulla on lupa loistaa ja sädehtiä Facebook-ryhmään https://www.facebook.com/groups/902767337163183

Linkki Instagramin Pieni pala elämää profiiliini https://www.instagram.com/hannamaaria_pienipalaelamaa/

Hanna Maaria Ikonen
040 869 7338
hanna.ikonen@hannamaaria.fi

Mervin putiikki
<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria