<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Itsenäinen ihonhoitokonsultti

Itsenäinen ihonhoitokonsultti

ViaEsca elämäntapamuutos valmennus

ViaEsca elämäntapamuutos

Hanna Maaria / Mervin putiikki

Hanna Maaria / Mervin putiikki

Itsenäinen ihonhoitokonsultti

Itsenäinen ihonhoitokonsultti Hanna Maaria

Itsenäisenä ihonhoitokonsulttina palvelen sinua ihonhoito- ja meikkausneuvonnoilla. Järjestän iloisia ja rentouttavia hemmottelu ja kurssi-iltoja, liittyen ihonhoitoon ja meikkaukseen. Hemmottelu ja kurssi-illat sopivat hyvin myös ohjelmaksi illanviettoihin, polttareihin, synttäreille, ystävien tapaamiseen, tyttöjen iltoihin, työporukoiden virkistyshetkiin, kauneustreffeille ja ihan mihin vain, jos tarvitset iloista ja hauskaa ohjelmaa.

Voit varata myös ajan maksuttomaan meikkiopastukseen Iissä sijaitsevalle kuntosalille AML GYMILLE, jossa minulla on käytössä suljettu ja rauhallinen tila, juuri sinun palvelemistasi varten. Tule viettämään kanssani mukava hetki kosmetiikan parissa. Henkilökohtaisessa meikkausneuvonnassa opit meikkaamaan itse itsesi, ihan uudella tavalla ja juuri niillä väreillä, jotka sinulle parhaiten sopivat.

Järjestäminen onnistuu, myös etänä.

Tarjoan myös henkilökohtaista palvelua, unohtamatta tietenkään korkealuokkaista kosmetiikkaa. Kaikki palvelut ovat maksuttomia.

ViaEsca elämäntapamuutos valmennus

Aloitetaan yhdessä pysyvä elämäntapamuutos

Haluan olla tukenasi elämäntapamuutosprosessissasi ja auttaa Sinua onnistumaan. Onko parempaa tukijaa kuin ihminen, joka on käynyt läpi saman prosessin ja vielä onnistunut siinä pysyvästi.

ViaEscan ruokavalio oli suurimmassa roolissa onnistumisessani. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että viimein löysin tämän ruokavalion, jolla minunkin onnistumiseni mahdollistui!

Mieli

MIELEN pitää olla muutoksessa mukana ja valmennuksessani kiinnitämme siihen huomiota. Itsetunto on myös niin tärkeä aihe, että se on myös osa muutosprosessia.

Mieli on meillä se hallitsevin paikka ja sen vaikutusta ei saa aliarvioida elämäntapamuutoksessa, sillä se on se kaiken ydin! Jos motivaatiot ja tavoitteet ovat väärät, epärealistiset ja jos ne eivät tule aidosti sisältäsi, etkä ole tehnyt itsesi kanssa tarvittavia oivalluksia, elämä saattaa taas jatkua entisellään.

Hanna Maaria / Mervin putiikki

Sinulla on lupa loistaa ja sädehtiä!

Muistutan teitä heti alkuun siitä, että te olette arvokkaita ja upeita, juuri sellaisena kuin olette! Älkää epäilkö sitä yhtään!

Olen aloittanut yhteistyön Oululaisen Mervin Putiikin kanssa!

Teille ihan kaikille naisille suunnattu palvelutarjottimeni on viimein kasassa. Ihon hoito/ meikkiopastukset, laadukas kosmetiikka, itsetuntoluennot ja elämäntapamuutokset, ovat saaneet nyt ansaitsemansa kruunun päällensä, näiden upeiden Mervin putiikin asusteiden kautta!

Sinun sisäinen hyvinvointisi ja henkilökohtaiset tarpeesi kulkevat tässä kaikessa voimakkaasti mukana, ne ovat hyvinvoinnissa juuri niitä keskeisiä ja tärkeimpiä palasia. Oman itsensä hyväksyminen, arvostaminen ja rakastaminen, juuri sellaisena kuin me olemme!

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria