<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

ViaEsca elämäntapamuutos valmennus

ViaEsca elämäntapamuutos

Hanna Maaria / Mervin putiikki

Hanna Maaria / Mervin putiikki

ViaEsca elämäntapamuutos valmennus

Aloitetaan yhdessä pysyvä elämäntapamuutos

Haluan olla tukenasi elämäntapamuutosprosessissasi ja auttaa Sinua onnistumaan. Onko parempaa tukijaa kuin ihminen, joka on käynyt läpi saman prosessin ja vielä onnistunut siinä pysyvästi.

ViaEscan ruokavalio oli suurimmassa roolissa onnistumisessani. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että viimein löysin tämän ruokavalion, jolla minunkin onnistumiseni mahdollistui!

Mieli

MIELEN pitää olla muutoksessa mukana ja valmennuksessani kiinnitämme siihen huomiota. Itsetunto on myös niin tärkeä aihe, että se on myös osa muutosprosessia.

Mieli on meillä se hallitsevin paikka ja sen vaikutusta ei saa aliarvioida elämäntapamuutoksessa, sillä se on se kaiken ydin! Jos motivaatiot ja tavoitteet ovat väärät, epärealistiset ja jos ne eivät tule aidosti sisältäsi, etkä ole tehnyt itsesi kanssa tarvittavia oivalluksia, elämä saattaa taas jatkua entisellään.

Hanna Maaria / Mervin putiikki

Sinulla on lupa loistaa ja sädehtiä!

Muistutan teitä heti alkuun siitä, että te olette arvokkaita ja upeita, juuri sellaisena kuin olette! Älkää epäilkö sitä yhtään!

Olen aloittanut yhteistyön Oululaisen Mervin Putiikin kanssa!

Teille ihan kaikille naisille suunnattu palvelutarjottimeni on viimein kasassa. Ihon hoito/ meikkiopastukset, laadukas kosmetiikka, itsetuntoluennot ja elämäntapamuutokset, ovat saaneet nyt ansaitsemansa kruunun päällensä, näiden upeiden Mervin putiikin asusteiden kautta!

Sinun sisäinen hyvinvointisi ja henkilökohtaiset tarpeesi kulkevat tässä kaikessa voimakkaasti mukana, ne ovat hyvinvoinnissa juuri niitä keskeisiä ja tärkeimpiä palasia. Oman itsensä hyväksyminen, arvostaminen ja rakastaminen, juuri sellaisena kuin me olemme!

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria