<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
HannaIkonen

MEDIASSA OLLUTTA

SuomiLove jakso 2016.

Arttu Wiskari yllättää Henryn kappaleella, joka muistuttaa tätä edesmenneestä isästään. https://areena.yle.fi/1-3886514

Iltalehti joulukuu 2016

Leskeksi jäänyt Hanna: ”SuomiLOVE viilsi haavat auki, mutta yhdisti minua ja poikaanihttps://www.iltalehti.fi/viihde/a/201612232200045013

YLE uutiset elokuu 2017

Hanna menetti miehensä ja putosi surun suohon vuosiksi – nyt hän auttaa muita äkillisesti omaisensa menettäneitä https://yle.fi/uutiset/3-9752013

Rauhan Tervehdys lokakuu 2020

Yhden naisen selviytymistarina https://rauhantervehdys.fi/2020/10/yhden-naisen-selviytymistarina/

Anna-lehti tammikuu 2019

25 kiloa pudottanut Hanna Maaria antaa vinkit elämäntapamuutokseen: ”Aloin ajatella, että olen kaunis nainenhttps://anna.fi/hyvinvointi/laihdutus/…

Hanna-Ikonen-kirjailija-kirjat

Hanna Maaria Ikonen

Kirjailija, ensiapukouluttaja ja elämäntapamuutosvalmentaja

Olen Hanna Maaria Ikonen, rakastan kirjoittamista. Ajatelmat ovat tulleet nyt voimakkaasti kirjoituksiini mukaan ja ne ovat minulle tärkeitä. Olen huomannut, että ihmiset tarvitsevat voimauttavia ja ajatuksia herättäviä tekstejä. Käytän paljon ajatelmien pohjana valokuvia. Ihmiset ovat myös lähettäneet minulle omia valokuviaan, joihin minua on pyydetty kirjoittamaan jokin kuvaan ja tilanteeseen sopiva ajatelma. Tämä on hienoa ja olen erittäin otettu siitä, että saan kirjoituksillani elävöittää myös muiden ihmisten kuvia.

Olen erityisen iloinen ja otettu, että sain ajatelmien kirjoittajana mahdollisuuden myös yhteistyöhön kansainvälisen yrityksen IFOLORIN kanssa ja erityisen iloinen olen siitä, että annoimme kirjoittamiani ajatelmia myös asiakkaiden käyttöön.

Linkki IFOLORIN nettisivulle, josta löytyy ajatelmiani: https://www.ifolor.fi/inspiraatio/ajatelma-kruunaa-kuvalahjan

Elämä on nakellut minua, välillä rajustikin. Haluan kuitenkin kertoa, että olen selvinnyt kaikista koettelemuksista. Olen kirjoittanut kokemukseni auki sekä vierailen mielelläni puhumassa kokemuksistani yrityksissä. Olen selviytyjä ja haluan olla esimerkki siitä, että vaikeistakin asioista voi selvitä.

Menetin silloisen aviomieheni sydänkohtaukseen 37-vuotiaana. Näin päättyi melkein 20 vuoden yhteiselo. Siitä alkoikin elämäni vaikein aika, ja kävin läpi elämäni rankimman koulun. Se opetti, kasvatti ja lopuksi vahvisti minua todella paljon. Päätin kirjoittaa kirjan tarinastani ja selviytymisestä. Näin syntyivät, Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina -kirjat. TV-esiintymiseni saivat jatkoa, kun olin mukana Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa, joka seurasi vuoden kirjoitusprojektiani.

Aloitin aikaisemman kirjaprojektini inspiroimana uuden kehittymismatkan itseni kanssa ja tein täydellisen elämäntapamuutoksen. Tämän seurauksena kuntoni nousi niin, että treenasin itseni vuodessa maratonkuntoon ja tiputin painoani 25 kiloa. Kehitysmatkastani syntyi kirja Pieni pala minua, joka julkaistiin joulukuussa 2018.

Olen kiertänyt luennoitsijana puhumassa kokemuksiini ja elämääni liittyvistä asioista. Aiheena luennoilla on mm. ollut omien voimavarojen löytyminen ja niiden käyttäminen. Vierailevana luennoisijana nautin puhua minulle tärkeistä asioista, virittää niiden pohjalta keskustelua ja nautin myös siitä, että saan olla ihmisten kanssa.

Kirjani Pieni pala taivasta sekä Pieni pala minua on mahdollista hankkia myös sähköisinä versioina. Ne saat hankittua seuraavien linkkien kautta:

OHOLive-TV

Aloitin OHO Live TV:ssä oman ohjelmani ”Pieni pala Hannaa” keväällä 2019. Ohjelma on jatkoa tekemälleni kahdelle kirjalle, Pieni pala taivasta ja Pieni pala minua. Jaksoissa sukelletaan syvälle henkilökohtaiseen elämääni ja kokemuksiin, sekä siinä käydään läpi kaikille tuttuja tunteita – iloa ja surua. Haastattelen erilaisia henkilöitä, jotka inspiroivat minua tai ovat olleet minulle merkityksellisiä. Tutustukaa tekemiini jaksoihin!

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria