<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
1

Nämä uniikit ajatelma kuvatuotteet, voit myös tilata tuotteita suoraan minulta laittamalla viestiä hanna.ikonen@hannamaaria.fi. Teen kuviin kuvankäsittelyn. Lisään kuvaan juuri teidän toiveidenne pohjalta kirjoittamani syventävän tekstin. Tämän jälkeen kuva lähtee tekstin kanssa Ifolorille valmistukseen.

MITEN AJATELMA TUOTTEET SAIVAT ALKUNSA

Niin kuin olen nyt paljon tuonut esille sitä, että ajatelmat ovat tulleet nyt voimakkaasti kirjoituksiini mukaan. Koska olen huomannut ja havainnut, että ihmiset haluavat lukea tunteellisia, voimauttavia ja ajatuksia herättäviä tekstejä.

Olen saanut todella paljon yhteydenottoja ja ihmiset ovat lähettäneet minulle omia tärkeitä valokuviaan. Olen saanut hääkuvia, lapsikuvia, lomakuvia, eläinkuvia, ystäväkuvia ja luontokuvia jne. Nämä yhteydenottajat ovat halunneet juuri tätä, että syvennän henkilökohtaisten ja tärkeiden kuvien sisältöä , kuvan tilanteeseen ja siinä oleviin henkilöihin sopivalla tekstillä. Kiitos heille, sillä huomasin tämän tuotteen todellisen tarpeen ja nyt vastaan siihen!

Uniikilla, juuri sinun kuvaasi sopivalla tekstillä, tärkeät kuvahetkesi saavat nyt lisää henkilökohtaista syvyyttä ja tunnearvoa. Henkilökohtainen ja kuvaan sopiva teksti, tekevät kuvista muistoina vieläkin merkityksellisempiä. Olen aloittanut tämän ajatelmatuotteiden tarjoamisen vastatakseni ihmisten tarpeisiin, erittäin suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi.

Miten minusta tuli kirjoittaja ja tunteidentulkitsija

Kirjoittamiseni ja viimein uskallukseni toteuttaa itseäni kirjoittamalla, saivat alkunsa joulukuussa 2016, oltuamme poikani kanssa mukana SuomiLove ohjelmassa, jossa kerroimme avoimesti elämäntarinamme ja menetyksemme .Arttu Wiskari kävi laulamassa, kotitalomme pihalla pojalleni Henrylle Mökkitien. Saimme ohjelman ulostulon jälkeen valtavan positiivisen vastaanoton siitä, että puhuimme avoimesti elämämme kokemuksista. SuomiLove ohjelman ulostulon jälkeen kirjoitin kirjat Pieni pala taivasta ja Pieni pala taivasta runoina (2017) sekä Pieni pala elämää (2018).

Tämän jälkeen mikään ei ole minua minua pidätellyt, tekstejä on syntynyt runsaat määrät. Onneksi näin, sillä nautin kirjoittamisesta ja siitä, että san herätellä ihmisten mieliä ja antaa ajateltavaa.

Ajatelmatuotteet / Pieni pala elämää, Hanna Maaria

Kaikki valikoimiini tulevat kuvatuotteet valmistetaan IFOLORIN Keravalla sijaitsevalla tehtaalla. Tuotteiden kotimaisuus oli yksi iso syy siihen, miksi teen yhteistyötä juuri Ifolorin kanssa. Yhteistyö on myös mutkatonta. Ifolorilla työskentelevät ihmiset ovat lämminhenkisiä ja aitoja, on ollut ilo tavata heitä yhteistyöpalaverissa. Ifolor myös arvostaa oikeasti asiakkaiden valokuvia ja niiden takana olevia kuvaushetkiä.

Ensimmäinen yhteistyöni Ifolorin kanssa oli inspiraatio osioon tekemäni artikkeli, jossa annettiin teidän kaikkien vapaaseen käyttöön kahdeksankymmentä kirjoittamaani ajatelmaa.

Tutustu myös Taikir Desing tuotteisiin.

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria