<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

Näyttääkö tuo kuvassa oleva ihminen huonosti voivalta?

Minä voin huonosti! Mutta vain perjantaina 😀 Kerron taas noista meidän omien ajatusten kummallisuuksista, puhuttaessa elämäntapamuuutoksesta!

Minulla on ollut todella kiireistä ja olen ollut väsynyt nyt viimeaikoina. Olen silti syönyt terveellisesti. Huom! Tämä on mahtavaa, sillä yleensä väsymys ja kiire saa minut pois raiteiltani ja syönti on mitä on. Olen vedonut väsymykseen ja siihen, että herkuilla nostan olotilaani ja jopa autan näin itseäni jaksamaan. Tuohan on ihan täyttä puppua!! Onneksi tämä on jo sisäisesti minulla halussa ja ajatusmaailmani on tältä osin on muuttunut. Tässä kohti pitää muistaa kuitenkin se, että minä en ole totaalikieltäytyjä, en ole ollut enää ViaEscan elämääni tulon jälkeen. Joten kyllä sinne jotain herkkuja väliin on mahtunut, mutta vain kohtuudella ja niin, että siitä tulee oikeasti hyvä olo, eli määrät on järkeviä, ei niitä entisen Hannan järkyttäviä mättömääriä!

Miksi perjantaina voin huonosti?

Olen tunnollinen niin kuin tuossa edellisessä kappaleessa kirjoitinkin, ruokailu on ollut hyvää ja jopa niin hyvää, että joka viikko pääsen nyt eroon noin 300 grammasta painoa, jotka ovat minulla mukanani vielä aivan turhaan. Tässä kohden pitää myös muistaa se, että liikun niin paljon ja kehoni koostumus muuttuu kokoajan, Tuo vaakan lukema ei ole ykkös juttu, mutta kyllä se kivalle tuntuu kun se tulee välillä alaspäin, kohti lopullista tavoitettani.

Perjantaina minulla olisi ollut ohjelmassa salitreeni ja ajatuskin siitä tuntui vastenmieliseltä. Ajattelin, että teen kevyemmin kunhan teen. Kuuntelin itseäni ja kävin itseni kanssa kerrankin järkevää keskustelua siitä, kannattaako oikeasti tehdä mitään, kun väsymys on nyt todellista ja paukut on kertakaikkiaan poissa. Aktiivisuusrannekkeeni auttoi minua myös tässä asiassa, sillä minulle oli kertynyt jo perjantaihin mennessä viisituntia oikeaa tehokasta liikkumista. Päädyin onnekseni siihen, että jätän treenin väliin, lähdin kotiin ja söin karkkia 😀 Nautin vain olemisesta, tuo oli hyvä päätös!

Mutta! Se vaikutti kuitenkin negatiivisesti mieleeni, vanha Hanna ja Hannan ajatusmaailma nosti päätään tässä kohden. Illalla katsoin peiliin ja näin itseni ihan väärin! Ajattelin, että nyt olen niin turvonnut ja tyyliin kaikki aikaisemmat treenit ovat olleet turhia, kun tämä viikko jää nyt vajaaksi….Ajatelkaa miten väärin ihminen voi itsestään ajatella 😀 Lisää painetta loi se, että olin menossa lauantaina puhumaan hyvinvoinnista Veeran Putiikille. Mitkä vaatteet laitan päälleni ja miten olen uskottava jos olen tämän näköinen!

TÄMÄN NÄKÖINEN? Onnekseni nousin äkkiä tuolta ylös ja otin sen ajatusmallin käyttöön, joka minulla nykyään oikeasti on, välillä tulee vain näitä notkahduksia, mutta sinne ei jäädä makaamaan!! <3 Tämä on myös yksi syy, miksi rakastan käydä puhumassa näistä asioista ihmisille! Viimeksi luentoni Nivalassa oli mahtava, juuri tästä aiheesta ja itsetunnosta.

Ihmiset painivat näiden asioiden kanssa, suurin ja pahin juttu on itse syytökset!! Ne syöksevät meitä vain alaspäin.

Eli minun elämäni jatkuu iloisena ja valoisana, vaikka perjantain treeni jäi väliin ja vaihtui karkkiin 😀 … Tuon yläkuvassa olevan naisen nään taas oikein, eli hyvin voivana ihmisenä, joka osaa olla myös itselleen armollinen <3

www.hannamaaria.fi
www.lkcore.fi
www.viaesca.com

Nautitaan elämästä ja muistetaan ainakin välillä elää hetkessä!

Comments

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria