<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');

💕Rintasyöpä on lähellä minua ja yksi osa elämääni💕

Olin tänään töissä Alusasuliike Sinikaarteessa. Teen Sinikaarteessa töitä osa-aikaisesti yrittäjä pohjalta.

Sinikaarteessa toimenkuvaani kuuluu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena rintaproteesien sovitus ja proteesiliivien sovittaminen.

Niinä päivinä kun olen tässä työssä, rintasyöpä tulee erittäin lähelle minua. Joka kerta kun kohtaan naisen jolta on poistettu rinta rintasyövän vuoksi, olen aidosti läsnä ja lähellä, niin ajatuksissani kuin tekemisessäkin.

Tätä työtä tehdään sydämellä.

Tärkeintä minulle on se, että asiakas tuntee itsensä hyväksytyksi ja arvostetuksi juuri sellaisena upeana yksilönä kuin hän on. Olen itsekkin oppinut heiltä todella paljon! Elämän arvostaminen ja aito välittäminen, eivät ole niitä pienimpiä asioita joita aina kohtaamisten jälkeen mietin.

Kyllä taas tämän työpäivän jälkeen voin todeta, että ihmisten kanssa toimiminen on se minun juttu! 💕

Oli ihana päivä ihanien asiakkaiden parissa, mukavaa viikonloppua kaikille!💕

#rintasyöpä#rintaproteesi#roosanauha#anitacare#välittäminen#sinikaarre#pienipalasitäjotain

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-148747483-1');
Hanna Maaria